Waarom FSB Logistics?

Klant tevredenheid

FSBLogistics startte in 2007 met een passie voor logistiek. Door onze hoge kwaliteitsstandaard en onze betrouwbaarheid kozen veel bedrijven voor ons.

Klanten geven aan blij met ons te zijn: “Eindelijk na zes jaar zoeken hebben we een koerier gevonden die doet wat hij belooft”. Wij leveren betrouwbare koeriersdiensten tegen scherpe tarieven en van hoge kwaliteit.

Ervaren en betrouwbaar!

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf dat zowel betrouwbaar, punctueel en ervaren is? Welkom bij FSBLogistics! Wij zijn een koeriersbedrijf met jarenlange ervaring in het verzenden van allerlei soorten post, vracht en pakketten. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur, zowel in Nederland als internationaal.

Wilt u een pakket laten bezorgen of heeft u tijdelijke versterking nodig om alle koeriersverzoeken binnen uw bedrijf op tijd te vervullen? Schakel dan FSBLogistics in. Betrouwbare koeriers die uw pakket snel bezorgen. Op dezelfde dag nog als dat nodig is. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in binnen- en buitenlands spoedtransport.

Vast tarief

Bel of mail ons als uw vragen heeft over de koeriersdienst of een pakket wilt laten bezorgen.

U boekt een koerier voor een vast tarief voor de nationale- en internationale koeriersdiensten. De ritprijs wordt vanaf de standplaats berekend en bedraagt €…. per gereden kilometer (exclusief btw, tol en parkeergeld). Dit tarief geldt voor alle pakketten tot 500 kg.

Zakelijk en particulier

Wij kunnen zowel voor bedrijven als particulieren vervoeren.

Bedrijven:
pallet vervoer
los gestapeld vervoer
pakketdienst
documentvervoer
spoedzendingen

Particulier:
los gestapeld vervoer
pakketdienst
bezorgservice, wanneer u een aankoop heeft gedaan en niet de mogelijkheid heeft om deze zelf te vervoeren
documentvervoer
spoedzendingen
kleine verhuizingen